Rohkema info nägemiseks:

MEDIKRAFT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 837; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MEDIKRAFT OÜ kohta arvamuslugu!"

MEDIKRAFT OÜ hetkeolukord

Juba 837 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Medikraft asutati 27.12.2004.a. Majandusaasta aruande sisse kuluvad andmed alates 01.01.2022 kuni 31.12.2022.

OÜ Medikraft tegevusalaks (EMTAK- 86211) on: (cid:127) üldarstiabi osutamine (cid:127) sotsiaalteenuste osutamine (cid:127) tervishoiualase õppe-ja teadustöö teenuste osutamine.

Kasutusel on tarkvarapakett Perearst 2, mis oli tagatud ja instaleeritud OÜ Medisofti poolt.

Audentimine toimub ID-kaarti vahendusel.

Vastavalt isikuandmete kaitse seaduse registreeritud ja pikendatud delikaatsete isikuandmete töötlemine.

Tegevuse objekt on perearsti nimistusse kantud kindlustatud isikutele üldarstiabi teenuste osutamine perearsti poolt ja kindlustatud isikute eest tasu maksmise kohustuse ülevõtmine Haigekassa poolt.

Perearst kohustub: (cid:127) osutama teenuseid kokkulepitud kehtivuse ajal (cid:127) korraldama perearsti ajutise äraoleku korral asendamise teise perearsti poolt, kusjuures perearst kannab materiaalset vastutust asendava arsti tegevuse eest (cid:127) suunama kindlustatud isiku vajadusel konsultatsioonile ja või ravile (cid:127) väljastama kindlustatud isikutele saatekirja (cid:127) korraldama patsientide vastuvõtu 5 tööpäeval nädalas vähemalt 4 tundi päevas, kusjuures vähemalt 1 vastuvõtt nädalas toimub õhtusel ajal (neljapäeviti kuni kella 18-00) (cid:127) kättesaadavuse tagamiseks vajadusel pikendama vastuvõtu aegu

Tagama ägeda tervisehäirega kindlustatu isiku arsti vastuvõtule pääsemise pöördumise päeval kroonilise ja muu haigusega – kolme tööpäeva jooksul, v.a.

terve inimese profülaktilise läbivaatuse puhul ja pöördumisel tervisetõendi väljastamiseks.

Tulemused

Ambulatoorsete vastuvõttude arv - 8409, sealhulgas laste vastuvõtt - 655.

Koduvisiitide arv - 34 (täiskasvanute) ja 1 (laste).

NB! Tegelik arv on tunduvalt rohkem, kuid statistika enam ei arvesta telefonitsi-, e-posti-konsultatsioone, mis on õigustatud perearsti tegevuses.

Meie teenindus piirkond on umbes 1070 km, hõlmates Ida-Virumaa lõunaregiooni mis koosneb kolmest asulast: Iisaku, Tudulinna, Alajõe ja

Jõgevamaa Lohusuu alevikust ja osaliselt Mustvee linnas.

Praksise suurus on ca 1800 kindlustatud inimest suhteliselt stabiilne, neist ca 100 - kindlustamata.

Meie teeninduses : 1 gümnaasium, 1 kool 2 lasteaeda, 4 hooldekodu, neis kuni 40 hoolealust.

Põhitöökoht asub Iisakus, Tartu mnt. 52, 41101.

OÜ Medikraft tegeleb aktiivselt haiguste ennetustööga, mis võimaldaks avastada varajases staadiumis erinevaid pahaloomulisi või teisi raske kuluga haigusi ja väldiks: 1. Edaspidiseid suuri kulutusi seoses nende haiguste raviga 2. Inimeste varajast töövõime kaotust, invaliidiks saamist või surma 3. Nakkushaiguste leviku tõkestamine, mille puhul on oluline kindla vaktsineerituse taseme saavutamine ja hoidmine. NB! Meil on puukentsefaliidi leviku endeemiline piirkond! 4. Tagada krooniliste haigete efektiivsem jälgimine, et vältida tüsistuste tekkimist.

MEDIKRAFT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.